Офис столове ергономични и евтини

Работното място на служител от всяка организация, включва два основни компонента и няма значение дали е редовен служител или ръководител на фирма, всеки от които се нуждае от бюро и стол. Емоционалното отношение на служителя, както и производителността на работата му, зависи от степента на удобство и функционалност на тези мебели.

В office1.bg може да откриете голямо многообразие от офис столове, евтини, ергономични и елитни колекции от най-висока ценова категория.

Благодарение на огромната гама от дизайни, цветове, материали, всеки ще може директно да избере модела, който най-добре му подхожда по отношение на разходите, дизайна и други характеристики.

Ако говорим за столове и кресла, представени в асортимента на office1.bg, този тип офис мебели могат да бъдат разделени на три вида:

  • Столове за мениджъра. Този вид има най-високото техническо оборудване. Наличието на механизма за повдигане на седалищната част, люлка, облегалка за глава, наред с други неща. Ергономичната форма, позволява да се намали натоварването на врата и гърба, докато седите и работите. Мебелите, предназначени за мениджъри, получават най-мащабни размери по време на производството, докато тапицерията е направена изключително от естествена кожа с най-високо качество.
  • Столове за персонал. Този вид офис мебели се различава с простота, но в същото време удобство. Тези столове са с пневматичен механизъм за повдигане на седалката, освен това имат регулируем ъгъл на облегалката, височината на подлакътниците. В този случай тапицерията е изработена от микрофибър, еко кожа и/или текстил.
  • Столове, предназначени за посетители – модел Nowy Styl Посетителски стол Mirage Steel CF. Тези мебели имат най-опростен, но достатъчно разчупен дизайн, с минимално оборудване. Има офис столове в хармония с всички характеристики на интериорния дизайн на всеки офис. В този случай тапицерията е изработена от текстил и микрофибър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *